Despre Neoluxury

NeoHome a luat naștere din dorința de a oferi clienților săi cele mai bune soluții de iluminat. Serviciile gratuite de care clienții noștri se pot bucura sunt, printre altele:

  • Consultanta gratuită în vederea alegerii corpului de iluminat, atât din punct de vedere estetic cât și din punct de vedere tehnic(intensitate luminoasa etc)
  • Consultata gratuită pe șantier sau la domiciliul clientului.

Cu peste 35 de producători pe care îi importăm reușim sa acoperim toate stilurile și bugetele cerute în piața: de la corpuri de iluminat pentru bugete mici pana la corpuri de iluminat pentru bugete foarte mari. NeoHome Luxury Lighting nu comercializează produse din China, replici sau produse care nu respecta normele de calitate. într-un timp foarte scurt am reușit sa încheiem colaborări cu numeroși arhitecți și designeri de interior din mai multe motive:

  • Oferim consultanta specializată pe santier
  • Preluam sarcina acestora de a identifica corpul de iluminat propus în randare, ocupându-ne noi de acest proces
  • Punem la dispozitia acestora listele de prețuri publice pentru o mai buna orientare.
  • Ne ocupam de întreg procesul de livrare, indiferent de oraș aducem personal corpurile de iluminat pentru a ne asigura ca ajung intacte la beneficiar, evitând astfel orice întârziere.

Fie ca ești profesionist(arhitect/designer de interior) sau client final în cautare de corpuri de iluminat pentru locuință ta, lasă-ne sa iti demonstram ca la noi în echipa munca s-a combinat cu pasiunea de frumos!